S’instal·len quatre desfibril·ladors en espais exteriors de Torredembarra amb sistema antivandàlic

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/10/2022

L’Ajuntament de Torredembarra, a través del departament de Seguretat i Protecció Civil, ha instal·lat recentment quatre desfibril·ladors externs automàtics (DEA) en espais exteriors del municipi. Concretament, es troben ubicats a la plaça de la Font, plaça de Mossèn Joaquim Boronat, plaça de Josep Valls Ivern i a l’entrada del Casal Municipal. Aquests aparells estan dotats amb un sistema antivandàlic.

Properament, també es preveu instal·lar desfibril·ladors ens espais interiors de tot un seguit d’equipaments: al camp de futbol i també a la piscina descoberta de la Zona Esportiva Municipal, a la Llar Municipal de Jubilats, a la Regidoria d’Acció Social i Igualtats, a l’Espai Cultural Sala del Mar, a Cal Maiam, a l’emissora municipal de ràdio Ona La Torre, al magatzem de la Brigada Municipal i al Casal Social de la Marítima.

Tots aquests desfibril·ladors venen a sumar-se als ja existents al Pavelló Municipal Sant Jordi, al Pavelló Municipal els Caus, a les pistes de tennis de la Zona Esportiva Municipal, a l’Ajuntament, al Patronat Antoni Roig, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia, a les escoles Antoni Roig, l’Antina i Molí de Vent, a la Comissaria de la Policia Local i en dos vehicles policials.

Foto: Un dels desfibril·ladors instal·lats a Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This