Fins al 2 de novembre, horari especial del Cementiri Municipal de Torredembarra amb motiu de Tots Sants

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/10/2022

Amb motiu de la propera festivitat de Tots Sants, entre el 24 d’octubre i el 2 de novembre, l’horari d’obertura del Cementiri Municipal de Torredembarra serà tots els dies, de 9 a 18 hores. A més, el dia 1 de novembre, a les 11 hores, tindrà lloc el concert “Recital pel record” on s’interpretaran fins a una quinzena de peces, organitzat per Mémora amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra. L’assistència és lliure i gratuïta

La Policia Local, per la seva part, farà un dispositiu especial d’accés al cementiri des de dissabte fins al dimarts. Els Voluntaris de Protecció Civil també tindran un operatiu diumenge 30 i dimarts 1 en hores de màxima afluència de matí i tarda.

Cal recordar que el Cementiri Municipal de Torredembarra ha modificat l’horari amb l’arribada de la temporada d’hivern. Més enllà d’aquests dies de Tots Sants, restarà obert de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores; dissabtes, de 15 a 18 hores, i diumenges, de 10 a 13 hores. Els dies festius, tancat.

Foto: Una imatge del cementiri municipal torrenc. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This