L’exposició de fotoperiodisme Camp de Tarragona es pot veure a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/10/2022

La Sala Lluís d’Icart del Castell de Torredembarra acull fins al 10 de novembre de 2022 l’exposició ‘Premi de Fotoperiodisme Camp de Tarragona¡, que recull les 40 fotografies presentades a la segona convocatòria de la categoria Fotoperiodisme Camp de Tarragona.

Aquesta categoria forma part del XXXIV Premi de Periodisme Mañé i Flaquer (2021), organitzat per l’Ajuntament de Torredembarra i la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració del Port de Tarragona.

L’exposició, produïda pel Port de Tarragona, proposa a l’espectador un recorregut visual pels fets més rellevants ocorreguts a les comarques tarragonines entre l’1 de setembre de 2020 i el 31 d’agost de 2021: els estralls del temporal Filomena, la destrucció del foc a la Conca de Barberà, la convivència entre indústria i turisme, les reivindicacions de la ciutadania, el retorn de l’activitat castellera o les noves rutines sorgides de la pandèmia, entre d’altres.

En total, comprèn 40 fotografies capturades per 13 fotoperiodistes: Marc Colilla, Ariadna Escoda, Carles Esporrín, Alícia Fàbregas, Santi Iglesias, Xavi Jurio, Marc Lladó, Anna Lofi, Tjerk van der Meulen, David Oliete, Jordi Jon Pardo, Laia Solanellas i Núria Torres. La imatge guanyadora d’aquesta segona edició va ser “L’incendi que s’acosta” (Xavi Jurio) i, les finalistes, “Segona Onada” (Carles Esporrín) i “Trapezi” (Tjerk van der Meulen).

La mostra de fotoperiodisme recala a Torredembarra després de passar pel Tinglado número 2 del Port de Tarragona i el Centre de Lectura de Reus.

Foto: Una imatge de l’exposció a la Sala Lluís d’Icart, / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This