Junts per Torredembarra confia en el seu actual regidor, Xavier Suárez, com a nou alcaldable

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/10/2022

No hi ha hagut sorpresa. L’assemblea de afiliats de Junts per Torredembarra ha proposat Xavier Suárez, actual únic regidor i portaveu a l’Ajuntament de Torredembarra, com a candidat a l’alcaldia del municipi per a les eleccions municipals de 2023. Aquest dijous, 20 d’octubre, poques hores abans de l’inici del ple ordinari d’aquest mes, s’ha fet pública l’elecció.

El suport a la candidatura de Suárez s’ha refermat en una reunió celebrada en el darrer mes, i ha estat unànime per part de tots els membres, l’executiva local ha elevat la proposta de Suárez com alcaldable als òrgans territorials interns de la formació.

“Vull agrair el suport i la confiança a tots els companys i companyes, que han confiat en mi per encapçalar el projecte de Junts a Torredembarra per als propers 4 anys, és un orgull i una gran responsabilitat, a la vegada assumeixo el repte amb confiança i valentia, tenint com a objectiu principal millorar la vida dels torrencs en tot el que estigui al nostre abast”, afirma Suárez.

“Junts per Torredembarra és un partit jove, amb empenta que es caracteritza per un tarannà constructiu, i amb una visió de futur valenta i projectista, en les poperes setmanes la formació començarà a descobrir noms de l’equip que juntament amb Suárez concorreran a les municipals del 2023, persones d’arrel torrenca, amb experiència i empenta”, afegeix.

Xavier Suárez va néixer a Torredembarra fa 31 anys i ha estat i està, vinculat al teixit associatiu, esportiu i cultural de la vila. És regidor a l’oposició de l’Ajuntament de  Torredembarra des del mes de febrer passat, quan va rellevar Josep Maria Calvet, que va renunciar al càrrec.

Foto: Xavier Suárez serà el cap de cartell juntista a Torredembarra. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This