A licitació la construcció de la galeria de tir de la Policia Local de Torredembarra per 140.000 euros

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/10/2022

L’Ajuntament de Torredembarra ha tret a licitació les obres de construcció i equipament d’una galeria de tir destinada a espai de formació i instrucció en matèria de seguretat a la Comissaria de la Policia Local per un import de 140.497,57 euros (IVA inclòs). La galeria s’ubicarà al soterrani de la mateixa comissaria i ocuparà un espai de prop de 60 m2, amb totes les mesures de seguretat pertinents que ja contempla el projecte.

Cal tenir present que el Reglament d’armament de les policies locals estableix que tots els membres de les policies locals han de realitzar obligatòriament, i com a mínim dues vegades l’any, exercicis de perfeccionament en tir policíac sota la supervisió d’instructors degudament qualificats, unes pràctiques que han d’estar organitzades pels respectius ajuntaments.

El fet de disposar de galeria de tir pròpia permet una millor organització de la realització de les pràctiques i evita la despesa econòmica i en temps de desplaçaments que comporta dur-les a terme en espais fora del municipi.

Les empreses interessades a participar al procés de licitació tenen de termini fins al 14 de novembre, a les 15 hores, per presentar la documentació requerida.

Foto: Millora a la Comissaria Local de Torredembarra. / AJ: TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This