Prop de 4.000 persones passen per l’11a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra

REDACCIÓ –  Torredembarra, 18/10/2022

L’11a Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra ha servit gairebé 1.850 litres de cervesa artesana entre les prop 4.000 persones que l’han visitat durant els tres dies de celebració (14, 15 i 16 d’octubre), una xifra de participació molt bona que ha estat molt ben rebuda per l’organització (les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats). i pels productors participants, tenint en compte els dos anys d’aturada a causa de la pandèmia.

En aquest sentit, s’han valorat molt positivament les activitats que s’han dut a terme per tal de donar a conèixer la cultura de la cervesa i esdevenir una bona proposta d’oci: tasts, música en viu, trobada d’scooters clàssics i visita guiada al castell.

Els productors que han participat a la fira són: Altafulla Craft Beer (Altafulla), La Catenenca (Canet de Mar), Cervesera del Poblenou (Barcelona), Comic Beer (Cardedeu), Kibus Cervesers (Olost), Red Hop (Salomó), Ona (Vila-seca), La Segarreta (Santa Coloma de Queralt), Clandestines (Montferri), Rustika Bufona (Escaladei), Tro Ales (Barcelona), Espina de Ferro (Vilanova del Camí) i Bripau (Sant Pere de Riudebitlles), i les furgoteques Pepito Bravo de Torredembarra i Panzer8 de Barcelona.

L’organització considera que aquesta fira permet diversificar l’oferta més enllà de l’estiu. Tot plegat, amb onze edicions ja, fa que la Fira de la Cervesa Artesana sigui també un element dinamitzador del nucli antic en la vessant econòmica, lúdica i turística.

Foto: Una imatge de la Fira de la Cervesa Artesana. / ANNA F. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This