S’obre el termini d’inscripcions per als comerços que vulguin participar a la 8a Gimcana dels aparadors de Nadal

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/10/2022

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats impulsa, per vuitè any consecutiu, una proposta lúdica per a infants i famílies que s’anomena Gimcana dels aparadors de Nadal: busca l’objecte que no toca! Es durà a terme del 2 al 28 de desembre. Els establiments interessats a participar-hi ja poden dur a terme les inscripcions fins al pròxim 28 d’octubre.

Les sol·licituds s’hauran de presentar de forma telemàtica través de la seu electrònica de l’Ajuntament: https://seu-e.torredembarra.cat/

Es tracta d’una proposta lúdic-comercial, o els infants i les famílies participen plegats en l’apropament al comerç local. Pretén potenciar el coneixement de l’eix comercial i a la vegada persegueix una funció lúdica i d’oci per als més joves i no tan joves.

Les botigues participants guarniran els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no estigui relacionat ni amb la botiga ni amb les festes de Nadal; els infants i famílies hauran de trobar els objectes amagats als aparadors i apuntar el nom de l’objecte trobat en el fulletó de la gimcana. Quan ja s’hagin trobat tots els objectes, s’haurà de dipositar aquest fulletó a les urnes que es trobaran a la Regidoria de Turisme o a l’Ajuntament de Torredembarra i els participants entraran en el sorteig d’una bicicleta, dos patinets i tres cistelles de productes.

Les butlletes recollides, amb data d’entrega màxima el 29 de desembre a les 13 hores, es revisaran i totes aquelles que siguin completament correctes entraran en un sorteig a mà innocent que es realitzarà dimecres 4 de gener al Pati del Castell. Només es podrà obtenir un premi per infant. Les botigues participants també tindran l’opció a premi, ja que els participants valoraran també quin ha estat el “Millor aparador decorat de Nadal” i “L’objecte més original amagat a l’aparador”. Podran participar tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2009 i 2017.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This