Autocars del Penedès ja farà parada al passeig Miramar el pròxim 17 d’octubre

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/10/2022

La companyia Autocars del Penedès, concessionària de la línia de transport interurbà Vilafranca-El Vendrell-Tarragona, ja ha anunciat que a partir del proper dilluns 17 d’octubre, farà parada (em ambdós sentits de la marxa) al remodelat passeig Miramar de Torredembarra, deixant sense efecte l’actual parada de l’avinguda de Sant Jordi.

Cal recordar que l’Ajuntament de Torredembarra ja va anunciar amb l’inici de les obres de remodelació del passeig Miramar que la voluntat municipal era traslladar les parades dels autobusos interurbans des del passeig de la Sort fins a l’esmentat passeig Miramar per millorar la mobilitat del municipi. Les afectacions de les obres ja van comportar el trasllat provisional de les parades del passeig de la Sort a l’avinguda de Sant Jordi fins a la seva ubicació definitiva al passeig Miramar.

Com que el transport interurbà de passatgers és competència de la Generalitat, l’Ajuntament va sol·licitar a la Generalitat el canvi de parades i es va obrir un període de consultes als proveïdors (Plana que dona servei a poblacions del voltant de Torredembarra com la Nou de Gaià o Salomó i Autocars del Penedès que dona servei a la línia Vilafranca- El Vendrell -Tarragona) les quals van presentar al·legacions.

Recentment, es van resoldre les al·legacions pel que fa a l’empresa Penedès que ara ja canvia la parada al passeig Miramar. Pel que fa a l’empresa Plana, encara està pendent la resolució definitiva.

Properament, està prevista la instal·lació de les corresponents marquesines.

Foto: Una imatge de la nova parada de bus torrenca. / ANNA F- / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This