Torna la Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra, del 14 al 16 d’octubre

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/9/2022

L’onzena edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra s’ha fet esperar, però després de dos anys sense celebrar-se a causa de la pandèmia, els dies 14, 15 i 16 d’octubre la plaça del Castell serà novament l’escenari on es trobaran tretze productors per mostrar les seves elaboracions, acompanyats d’un ampli programa d’activitats culturals i lúdiques. L’organització va a càrrec de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats.

Les cerveses artesanes que es podran degustar són: Altafulla Craft Beer (Altafulla), La Catenenca (Canet de Mar), Cervesera del Poblenou (Barcelona), Comic Beer (Cardedeu), Kibus Cervesers (Olost), Red Hop (Salomó), Ona (Vila-seca), La Segarreta (Santa Coloma de Queralt), Clandestines (Montferri), Rustika Bufona (Escaladei), Tro Ales (Barcelona), Espina de Ferro (Vilanova del Camí) i Bripau (Sant Pere de Riudebitlles).

La fira s’acompanya d’un programa d’activitats per tal de donar a conèixer la cultura de la cervesa i esdevenir una bona proposta d’oci per a totes les edats: tasts, música en viu, trobada d’scooters clàssics, furgoteques (food trucks), visita guiada, etc.

Programa d’activitats

Divendres 14 d’octubre, de 18 a 1 h

A partir de les 18 h: Obertura de la Fira

A les 21.30 h: Actuació musical 3 y el inglés (punk rock).

A les 23 h: Dj Ethian Guerrero

Dissabte 15 d’octubre, de 9 a 1 h

A les 9 h: Obertura de la Fira.

De 10 h a 12 h: Trobada dels amics dels Scooters Clàssics. Inici de la ruta pel Baix Gaià, arribada i exposició a la pl. del castell a la 13 h.

A les 12 h, al Pati del Castell: Tast de cerveses. Imprescindible portar el got de la Fira. Aforament limitat.

A les 22 h: Actuació musical amb Lady of the lake (versions de rock celta).

Diumenge 16 d’octubre, d’11 a 15 h

A les 11 h: Obertura de la Fira.

A les 12 h: Visita guiada al Castell.

Inscripció: www.turismetorredembarra.cat

Preu: 3 €. Gratuït per a menors de 12 anys. Places limitades. Idioma català. Punt de trobada: envelat de l’Ajuntament situada a Plaça del Castell.

A les 13 h: Tast de cerveses, al Pati del Castell. Imprescindible portar el got de la Fira. Aforament limitat.

A les 15 h: Clausura de la Fira.

Ambientació musical i les furgoteques (food trucks) Pepito Bravo de Torredembarra i Panzer8 de Barcelona, durant tota la fira.

Foto: Imatge d’arxiu de la Fira de la Cervesa 2019. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This