Torredembarra participa en la Setmana Bio amb activitats per donar a conèixer l’alimentació ecològica

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/10/2022

Torredembarra se suma un any més a la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, que se celebra a Catalunya del 15 al 23 d’octubre. És tracta d’un esdeveniment en què es duen a terme tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques a tota la població. L’activitat s’engloba dins del programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament, l’Associació Mediambiental La Sínia serà l’encarregada realitzar tot un seguit d’activitats. El programa és el següent:

Dilluns 17 d’octubre, 17.30 h, a Cal Bofill: Aprenem a elaborar begudes vegetals.

A partir de cereals, llegums i llavors s’elaboraran diferents begudes vegetals sense generar residus.

Dijous 20 d’octubre, 17.30 h, a Cal Bofill: Presentació del llibre: «Garrofa, delícia mediterrània» i taller de cuina amb la Clara Martín del projecte Menjamiques.

Per posar en valor un producte de la nostra terra, la garrofa i conèixer algunes receptes per incorporar-la a la nostra cuina.

Dissabte 22 d’octubre, 11 h, a Cal Dània: Taller: Fem el nostre planter amb varietats locals i ecològiques.

Obert a la població en general, tractarà sobre la importància de recuperar varietats locals de fruites i verdures i com podem fer el planter al balcó, jardí, hort, per a produir els nostres propis aliments ecològics.

Les activitats són gratuïtes. Cal inscripció prèvia a: https://www.riugaia.cat/esdeveniments/ Més informació: natura@riugaia.cat

Hemeroteca

Tweets recents

Share This