Curs gratuït d’auxiliar en servei d’atenció domiciliària per a persones en situació d’atur

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/10/2022

El Servei Municipal d’Orientació Laboral de Torredembarra ha organitzat un curs d’auxiliar en servei d’atenció domiciliària, dirigit a persones que vulguin treballar en l’àmbit del servei domèstic i la cura de persones dependents i que es trobin en situació d’atur. Es tracta d’una formació gratuïta, de caire presencial amb un total de 92 hores, que tindrà lloc del 2 de novembre al 12 de desembre, de 9 a 12.30 h, al Patronat Antoni Roig.

Els continguts del curs són els següents:

– Higiene i atenció sanitària domiciliària.

– Costura i tractament de la roba de la llar.

– Neteja domèstica i organització de la llar.

– Habilitats personals/socials i habilitats en l’atenció a persones dependents.

Les inscripcions ja estan obertes fins al pròxim 24 d’octubre. Cal demanar cita prèvia al telèfon 664 050 638 o al correu electrònic clubfeina@torredembarra.cat Es duran a terme presencialment, a la Regidoria d’Acció Social i Igualtats (av. Lluís Companys, 55, 1r). Cal portar currículum, full de l’atur (DARDO) i fotocòpia del document d’identitat. Les places són limitades.

Foto: Nou curs del Servei Municipal d’Orientació Laboral de Torredembarra/ AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This