‘Tovalloletes, el monstre’, l’exposició del mes d’octubre a Cal Bofill

 REDACCIÓ – Torredembarra, 8/10/2022

La Regidoria de Sostenibilitat presenta, dins el programa d’educació ambiental de Torredembarra, l’exposició “Tovalloletes, el monstre”, a càrrec de GEPEC – Ecologistes de Catalunya, que es pot visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, durant el mes d’octubre.

L’exposició pretén conscienciar la població sobre la problemàtica de les tovalloletes, especialment pel que fa al seu residu. Les tovalloletes humides són un producte utilitzat per persones d’arreu del món, un element comú en la higiene personal i que s’utilitza en grans quantitats. Aquestes, però, són també quelcom que requereix de molts recursos per ser produït i genera un gran impacte en el medi ambient.

A través de diversos panells il·lustratius, l’exposició fa un recorregut on explica què contenen i com es fabriquen les tovalloletes, quin volum se’n genera i què comporta no reciclar-les correctament, però també alternatives més sostenibles que es poden aplicar fàcilment.

Foto: Nova exposició a Cal Bofill. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This