Les Rosalies de la Torre celebren la seva 26aTrobada

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/10/2022

Cada any, el 6 d’octubre, dia del naixement de Santa Rosalia, es du a terme la Trobada de les Rosalies de la Torre. Enguany s’ha celebrat sense afectacions en el programa de la 26a edició a causa de la pandèmia.

La trobada va començar amb la tradicional missa, a les 19.30 hores, a l’església de Sant Pere Apòstol, on es troba el Quadre de Santa Rosalia i, tot seguit, al Pati del Castell, va tenir lloc un recital de guitarra a càrrec d’Ángel Barrera.

Posteriorment, les Rosalies vam fer un sopar de germanor. L’organització va a càrrec de les mateixes Rosalies i de l’Ajuntament de Torredembarra.

Foto: Foto de família de la 26a Trobada de Rosalies de la Torre. / ANNA F. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This