Aquest estiu s’han dut a terme 597 serveis gratuïts de bany assistit, amb 241 recollides i tornades a domicili

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/10/2022

El servei gratuït de bany assistit a la platja de Torredembarra ha dut a terme aquest estiu un total de 597 serveis, dels quals 241 han comportat també la recollida i tornada a domicili de la persona usuària. Aquestes xifres mostren la gran acceptació del servei, que ha vist incrementada considerablement la seva demanda respecte l’estiu del 2021, en què es van dur a terme 245 serveis, dels quals 32 van ser amb recollida i tornada a domicili.

De fet, enguany el servei ja es va iniciar una setmana abans per la demanda experimentada anteriorment. Inicialment, es va preveure del 15 de juny a l’1 de setembre, però la calor que s’ha viscut aquest any i la gran demanda ja van comportar que s’acabés allargant fins al 15 de setembre.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This