Torredembarra rep una subvenció de la Diputació per a l’adquisició d’una nau per a l’Arxiu Municipal

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/10/2022

L’Ajuntament de Torredembarra ha rebut una subvenció de la Diputació de Tarragona, en el marc del Pla d’Acció Municipal (PAM) 2021 per a l’adquisició d’una nau destinada a l’Arxiu Municipal. La compra de l’esmentat equipament ha comportat una despesa de 233.500 euros (IVA i impostos exclosos) i la subvenció ha estat de 216.447,97 euros.

A finals de l’any passat, l’Ajuntament de Torredembarra va treure a licitació la compravenda d’un local per a destinar-lo a dipòsit documental de l’Arxiu Municipal i es va adjudicar a l’empresa Iranel SL. La nau adquirida es troba al polígon Roques Planes i té una superfície útil de 726,18 m2.

Foto: Una imatge de les instal·lacions de l’Arxiu Municipal de Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This