Torredembarra celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/9/2022

Del 26 al 30 de setembre, se celebra la Setmana de Europea de l’Energia Sostenible amb l’objectiu de conscienciar la societat de la necessitat d’implementar el nou model energètic basat en eficiència energètica, producció d’energia d’origen renovable i el paper clau de la ciutadania i les comunitats en aquest nou model. La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la col·laboració d’Ecologistes en Acció-GETE, ha programat un seguit d’activitats:

Parada informativa: Factures clares!

Dimecres 28 de setembre, de 17 h a 19 h, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat.

Dissabte 1 d’octubre, de 10 h a 13 h, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat.

S’instal·laran parades informatives amb consells per a disminuir li entendre la factura de la llum. Conèixer quina és la potencia contractada, el consum real i el tipus de contracte de subministrament elèctric ajuda a poder estalviar diners prescindint d’alguns serveis del contracte innecessaris o d’una contractació de potència per sobre de les necessitats.

Taller de molins de vent dirigit a famílies

A més, també s’ha previst la realització d’un taller familiar de molins de vent el mateix dissabte 1 d’octubre, d’11 a 12.30 h, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat. L’objectiu d’aquest taller és ensenyar als infants com podem aprofitar residus per a construir un molinet de vent, així com observar la capacitat de l’energia eòlica per a moure un objecte sense necessitat d’utilitzar electricitat.

Exposició i consells a la ràdio municipal

Cal Bofill acull també, del 26 al 30 de setembre, l’exposició “Estalviem Energia” perquè la ciutadania pugui conèixer alternatives per a disminuir el consum energètic i fer un consum més eficient. També durant aquests dies es podran escoltar, a l’emissora municipal Ona La Torre, consells de com estalviar energia.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This