El Campus Extens de la URV estrena curs a Torredembarra amb la projecció de ‘L’Espill’, amb música en directe de Los Sirgadors

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/9/2022

El Campus Extens de la URV a Torredembarra estrena curs 2022-2023 amb la projecció del documental: L’Espill, de Màrius Pons, amb música en directe a càrrec de Los Sirgadors. L’acte tindrà lloc divendres, 30 de setembre, a les 18 h, a l’Espai Cultural Sala del Mar, de la mà de la Regidoria de Cultura i del Centre d’Estudis Sinibald de Mas.

L’Espill és un llargmetratge produït per Sègula Films, que parla de la memòria dels exiliats del 39 des del punt de vista dels seus nets i netes de retorn a la Catalunya convulsa post octubre de 2019. Hilaire Arasa, narbonès protagonista de la pel·lícula Mes petites amoureuses (1974) de Jean Eustache, emprèn un viatge interior de retorn al Delta de l’Ebre, al llegat repressiu del franquisme, també al seu primer gran amor de joventut. Una reflexió sobre la llibertat d’estimar davant la perversa submissió de l’odi.

Los Sirgadors presenten un espectacle de cinema cançó, basat en l’obra cinematogràfica de Màrius Pons. Una adaptació al directe musical “L’Espill”, que compta amb el Suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals. Des de fa una dècada, «Los Sirgadors» solen interpretar en directe la banda sonora original juntament amb les projeccions extres dels documentals de Màrius Pons, oferint un espectacle musical i visual que va més enllà de les pel·lícules.

Foto: Los Sirgadors posaran música en directe en l’estrena de curs del Campus Extens de la URV a Torredembarra. / LOS SIRGADORS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This