Teresa Jordà i Noemí Llauradó acompanyaran Eduard Rovira en la seva presentació el 28 de setembre com a alcaldable d’ERC

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/9/2022

El parc de Federica Montseny serà aquest dimecres, 28 de setembre, l’escenari de l’acte públic de presentació d’Eduard Rovira com a candidat a l’alcaldia d’Esquerra Republicana. Rovira estarà acompanyat de la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, i la presidenta de la Diputació de Tarragona i vici-alcaldessa de Reus, Noemí Llauradó.

Aquest acte de presentació de Rovira com a alcaldable arriba més de tres mesos després que l’assemblea de militants d’Esquerra Republicana Torredembarra decidís el passat 20 de juny que l’actual alcalde del municipi repeteixi com a cap de llista de la formació en les eleccions municipals de maig de 2023.

Serà el quart cop que Eduard Rovira Gual (Torredembarra, 1958) encapçala candidatura d’Esquerra Republicana. És regidor a l’Ajuntament des de 2011, quan per primer cop va liderar la candidatura republicana, i alcalde des de 2015. Des de les darreres eleccions, el 2019, governa amb majoria absoluta.

Foto: Teresa Jordà, Noemí Llauradó i Eduard Rovira. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This