L’Ajuntament de Torredembarra exigeix que restableixi el servei de la deixalleria per a petits comerços, oficines i indústries

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/9/2022

L’Ajuntament de Torredembarra exigeix al Consell Comarcal del Tarragonès l’immediat restabliment del servei que presta la deixalleria supramunicipal als comerços, oficines i indústries amb un màxim de tres treballadors. L’Ajuntament de Roda de Berà va fer el mateix la setmana passada, ja que a la deixalleria que hi ha al seu municipi hi ha la mateixa situació.

El regidor de Sostenibilitat de Torredembarra, Joan Torras, ha explicat que des de fa uns dies, si més no des del 16 de setembre, la deixalleria ha deixat de prestar una part del servei establert al conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i de Torredembarra i el Consell Comarcal del Tarragonès.

Entre altres qüestions, en aquest conveni s’estableix el següent: “Així mateix podran fer-ne ús els comerços, oficines i indústries que disposin de llicència d’activitat econòmica en algun d’aquests municipis, sempre i quan no comptin amb una plantilla de més de tres treballadors”.

Joan Torras ha assenyalat que aquest incompliment de l’acord està causant moltes molèsties a petits establiments i autònoms que feien un ús regular de la deixalleria i ara es troben que no tenen on portar els residus que generen. Per aquest motiu, ha assenyalat que cal que el Consell Comarcal del Tarragonès restableixi el servei sense dilacions.

Foto: Una imatge de la deixalleria supramunicipal de Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This