Reunió informativa per presentar públicament el projecte i les obres de la plaça Catalunya el 26 de setembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/9/2022

L’Ajuntament de Torredembarra durà a terme una reunió informativa per presentar el projecte d’urbanització de la plaça de Catalunya i la planificació de les obres. L’acte tindrà lloc el pròxim dilluns 26 de setembre, a les 20 hores, a l’Espai Cultural Sala del Mar. És obert a la ciutadania en general, però especialment al veïnat i comerciants de la mateixa plaça Catalunya i dels carrers del voltant (Tarragona, Lleida, Girona i Barcelona).

Les obres d’urbanització de la plaça Catalunya s’han adjudicat recentment a l’empresa GICSA per un import total de 480.518,99 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de sis mesos. L’Ajuntament compta amb una subvenció de la Diputació de Tarragona de 380.396,66 euros del Pla d’Acció Municipal 2022.

L’objectiu principal del projecte és que la plaça Catalunya esdevingui una autèntica plaça amb zona verda per al gaudi de la ciutadania, un espai més amable i més proper per al veïnat.

Foto: Imatge virtual de com serà la plaça Catalunya després de les obres.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This