L’Associació Cultural Fotoamigo entrega els premis del primer concurs convocat per l’entitat

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/9/2022

L’Associació Cultural Fotoamigo ha entregat els premis del primer concurs que ha convocat l’entitat, en un acte que va tenir lloc aquest dilluns, 19 de setembre, a l’Ajuntament de Torredembarra. El primer premi ha estat per a Georgina Yuste (@vitabitacora.photo) amb una fotografia en dron de la costa, el segon per a David Mora Foguet (@dmorafoguet) amb una imatge del far de Torredembarra, i el tercer premi ha recaigut en Sebastià Tribó (@strip1956) amb una foto de la sortida del sol des de la platja.

En aquest primer concurs de l’entitat hi han participat 110 fotografies, totes de Torredembarra. Els premis són els següents: 1r – càmera de fotos Fujifilm Instax Mini, 2n – àpat per a dues persones al restaurant La Serra i 3r – emmarcar la fotografia presentada en una mida 30×40.

El jurat del concurs ha estat format per l’alcalde, Eduard Rovira; la presidenta de Fotoamigo, Miryam Huebra; el coordinador d’equip de jurat de la Federació Catalana de Fotografia, jutge platí i medalla d’or de l’esmentada federació, Ferran Morán; Alba Huebra, sòcia de FotoAmigo, i Alex Machuca, fotògraf i membre de @torredembarrabloc.

Foto: Els guanyadors amb els membres del jurat. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This