Es deixa la cartera després de robar una bicicleta elèctrica i acaba detingut quan torna a buscar-la

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/9/2022

La Policia Local de Torredembarra va detenir un individu la matinada del 17 de setembre com a presumpte autor del robatori amb força d’una bicicleta elèctrica dins d’un habitatge del barri dels Munts.

El detingut, que té nombrosos antecedents per robatoris amb força a la ciutat de Valls, hauria accedit a la finca saltant per la porta d’entrada i trencat el cadenat amb què estava lligada la bicicleta. Les persones que en aquell moment estaven dins de l’habitatge van sentir soroll i van sortir ràpidament però l’home va fugir. Tot i així, va tornar a la casa ja que s’havia deixat la cartera i en aquell moment va ser retingut per la família fins que va arribar la Policia Local i el va detenir.

La Policia Local va recuperar la bicicleta elèctrica, valorada en prop de 600 euros, i la va poder retornar a la seva propietària.

Foto: Una imatge de la bicicleta elèctrica robada. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This