El club d’assaig ‘La cultura del vi i el medi ambient’ arriba el 23 de setembre a la Biblioteca Mestra Maria Antònia

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/9/2022

El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya presenta a Torredembarra el Club d’assaig ‘La cultura del vi i el medi ambient’. L’activitat tindrà lloc aquest proper divendres 23 de setembre, a les 18 hores, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia i compta amb la col·laboració també de la vinacoteca Cal Serafí i de la DO Tarragona.

Es tracta d’una xerrada per descobrir la importància de la filosofia biodinàmica en el cultiu i elaboració del vi en temps de canvi climàtic, amb debat posterior entre les expertes de Cal Serafí i Miguel Figini, formador de l’Espai del Vi Català. Es farà una degustació de vi per il·lustrar els continguts.

Amb el projecte Biblioteques amb DO, es pot recórrer la diversitat de les facetes de la cultura del vi. Enguany, es posa l’accent en la relació entre el vi i el medi ambient. Biblioteques amb DO fa un itinerari per tot el país, de gener a novembre i cada mes n’és protagonista una DO i el grup de biblioteques del seu territori. A la DO Tarragona, li correspon el mes de setembre, el dolç mes de la verema.

Podeu fer les vostres reserves al telèfon: 667 17 12 91 i al correu electrònic biblioteca@torredembarra.cat.

Foto: La xerrada permetrà descobrir la importància de la filosofia biodinàmica en el cultiu i elaboració del vi. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This