Detinguts dos individus per tràfic de drogues després d’una persecució per la carretera de la Pobla

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/9/2022

La Policia Local de Torredembarra va detenir dos individus la nit del 13 de setembre, a la carretera de la Pobla de Montornès, per tràfic de drogues. Es tracta d’un veí de Roda de Berà i un veí de Torredembarra. A aquest últim, també per conduir de forma temerària i sense permís.

Els fets es van iniciar al passeig Miramar, a l’alçada de l’estació de trens, on dues patrulles de la Policia Local es trobaven realitzant un control conjunt i van detectar que un vehicle realitzava un moviment evasiu. A partir d’aquí, es va iniciar una persecució, durant la qual els detinguts haurien llançat una bossa de plàstic per la finestra.

Posteriorment a la seva detenció, agents de la Policia Local van comprovar que la bossa contenia 328,20 grams de marihuana i una bàscula.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This