Campanya informativa sobre la recollida d’oli domèstic i tèxtil porta a porta a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/9/2022

Del 12 al 25 de setembre, la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra du a terme la campanya informativa sobre la implementació de la recollida d’oli domèstic i tèxtil a les zones on es realitza el porta a porta. Monitors i monitores d’educació ambiental informaran el veïnat sobre el nous sistema i lliuraran material com ara fullets informatius, embuts adaptables a envasos domèstics per a la recollida de l’oli usat  i una bossa per a la compra de regal.

El nou sistema de recollida d’oli domèstic i de tèxtil porta a porta s’iniciarà el mes d’octubre a les zones de Clarà, Babilònia, Sant Jordi, Nucli antic i Baix a Mar, tots els tercers dissabtes de cada mes.

Cal tenir present que la recollida només es farà quan s’hagi sol·licitat prèviament a l’Ajuntament abans del dijous anterior a la recollida, a través de l’APP ‘Millorem Torredembarra’ o del correu electrònica residus.gestio@torredembarra.cat L’oli s’haurà de posar dins d’una ampolla ben tancada i la roba dins d’una bossa de plàstic o paper. En tots dos casos, s’haurà de deixar davant de la porta de l’habitatge, a partir de les 18 h del dia de recollida.

Si l’embut o la bossa de regal no es reben directament, es poden recollir a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, fins exhaurir existències.

El regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, ha recordat que l’Ajuntament de Torredembarra ha rebut una subvenció Next Generation de 350.000 euros a través de l’Agència de Residus de Catalunya per desenvolupar un projecte de foment de la recollida de residus que, precisament, inclou la recollida porta a porta de l’oli domèstic i del tèxtil. A més, la Diputació de Tarragona subvenciona amb 9.658,03 euros la campanya informativa que ara comença, que representa un 80 %.

Foto: Els embuts adaptables a envasos domèstics per a la recollida de l’oli usat que es repartiran.. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This