Els Nois de la Torre obriran la primera jornada del Concurs de Castells el 25 de setembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/9/2022

Aquest diumenge, 11 de setembre, el Teatre de Tarragona ha acollit el sorteig de l’ordre d’actuació i la posició a plaça de les colles castelleres en les tres jornades que dura aquest esdeveniment. La primera de les tres jornades del concurs se celebrarà el diumenge 25 de setembre a la plaça del Castell de Torredembarra i la colla local, els Nois de la Torre, seran els primers en prendre-hi part. En canvi, l’altra colla del Baix Gaià que hi participarà, els Castellers d’Altafulla, tancaran l’actuació.

L’ordre actuació de les dotze colles participants en la Jornada de Torredembarra serà:  Nois de la Torre, Castellers d’Esparreguera, Castellers de Mollet, Castellers de Cerdanyola, Colla Castellera de Figueres , Castellers del Riberal, Castellers de Berga, Colla Castellera de la Bisbal, Castellers de Castelldefels, Castellers de Badalona, Matossers de Molins de Rei i Castellers d’Altafulla.

El sorteig s’ha realitzat amb un format nou, amb la presentació dels periodistes Carles Cortés i Aina Mallol, en un acte acompanyat de fragments de l’espectacle teatral familiar ‘Mireu allà dalt’, de Genovesa Narratives Teatrals. El següent cap de setmana, l’acció es traslladarà a la Tarraco Arena Plaça (TAP). Dissabte, 1 d’octubre, obriran el concurs els Castellers del Poble Sec, mentre que diumenge 2 serà la colla tarragonina dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau els que arrencaran el concurs.

Foto: Plànol amb la situació a plaça de les colles. / CONCURS DE CASTELLS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This