Campanya de control de la seguretat passiva en el trànsit a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/9/2022

Des d’aquest dilluns, 12 de setembre,  i fins al 18 de setembre, es realitza una campanya d’àmbit territorial català orientada a l’ús dels dispositius de seguretat passiva, en què també hi pren part la Policia Local de Torredembarra. Aquesta campanya institucional (en coordinació amb la resta de policies locals de Catalunya, Mossos d’Esquadra i el Servei Català del Trànsit) consisteix en el control exhaustiu de la utilització dels següents elements: cinturó de seguretat, casc i els sistemes de retenció infantil (SRI).

Aquesta campanya serveix per recordar i conscienciar els conductors i acompanyants de la importància d’utilitzar els sistemes de seguretat, tant en turismes com en ciclomotors i motocicletes, i conscienciar els pares de la importància de portar els infants correctament en les cadires de seguretat.

Foto: Nova campanya de seguretat en el trànsit de la Policia Local de Torredembarra. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This