El compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a Torredembarra arriba al 80 %

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/9/2022

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra ha fet públic el balanç del compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) corresponents al 2021, que arriba al 80 % o bé de compliment total o avançament positiu. Cal tenir present que la pandèmia va obligar a suspendre alguna de les activitats programades o bé ajornar-les per a aquest 2022.

Cal recordar que la Regidoria de Sostenibilitat es va plantejar actuar de manera directa sobre 14 dels 17 ODS contemplats a l’Agenda 2030, amb un total de 47 línies d’actuació sobre les quals es van programar una seixantena d’activitats. Algunes de les ODS en què s’ha treballat són de fi de la pobresa, salut benestar, educació de qualitat, igualtat de gènere, aigua neta i sanejament, energia neta i assequible, acció climàtica, etc. D’aquests 14 ODS, s’han assolit el 100 % dels objectius concrets en un total de 5 i els 9 restants assoleixen més del 70 % dels previstos.

Pel que fa als incompliments, una part corresponen a actuacions previstes el 2021 que van quedar ajornades per a aquest 2022 com són l’execució d’un taller sobre la qualitat de l’aire, l’adjudicació dels horts socials o millores en els equipaments municipals per millorar el consum d’aigua o electricitat.

Foto: Cal Bofill és la seu de la regidoria de Sostenibilitat de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This