La Sala Lluís d’Icart de Torredembarra acull des d’avui i fins el 17 de setembre l’exposició “Traços”

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/9/2022

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició «Traços» de Rosa&Manuela. La mostra es pot visitar des d’avui i fins al 17 de setembre, a la Sala Lluís d’Icart. Traços és una exposició on l’art neix de diverses fonts d’inspiració i creació. La Manuela ho fa amb art digital, amb una obra plena de colors. La Rosa amb pintura realitzada amb altres matèries (roba, fils…). Textures, intensitat de colors i experimentació.

La inauguració tindrà lloc aquest divendres, 2 de setembre, a partir de les 17 h. La mostra es pot visitar, accedint pel Pati del Castell, de dilluns a divendres, de 10 a 17 h, i els dijous i divendres fins a les 20 h. Divendres 16 de setembre, de 10 a 17 h, accedint pel Pati del Castell i de 17 a 21 h, accedint pel carrer del Camí de l’Era. Dissabte 17 de setembre, de 18 a 21 h, accedint pel Pati del Castell. El 10 i l’11 de setembre, romandrà tancada.

FOTO: Imatge del cartell. / Ajuntament de Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Share This