La Policia Local de Torredembarra deté sis persones en menys de cinc dies

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/9/2022

La Policia Local de Torredembarra ha detingut en les darreres hores a dues persones, una per incompliment d’ordre d’allunyament i l’altra, per robatori amb força. La primera detenció es va produir prop de les vuit del vespre d’aquest dimecres 31 d’agost, al carrer de l’Oreneta. Agents de la Policia Local van acudir al lloc dels fets per alteració de l’ordre a la via pública i van comprovar que hi havia un home que no complia una ordre d’allunyament. Va ser detingut i traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell.

L’altra detenció s’ha produït aquesta matinada de dijous 1 de setembre. Al voltant de dos quarts de tres, la Policia Local ha rebut avís que hi havia una persona que intentava entrar en un domicili del carrer del Xiprer. S’hi han desplaçat una patrulla de la Policia Local i una altra dels Mossos i han detingut un home al pati d’un habitatge.

D’altra banda, diumenge passat (28 d’agost), la Policia Local de Torredembarra va efectuar quatre detencions més. La primera va tenir lloc passats uns minuts de les vuit del matí, al passeig de Rafael Campalans. Dues patrulles van veure una baralla entre un home i una dona. Després van comprovar que havien anat junts a la zona d’oci, quan existeix una ordre judicial d’allunyament de l’home vers la seva exparella. Tots dos van ser detinguts.

Més tard, sobre les 9 h del matí, es produïa un robatori amb força a l’interior d’un habitatge al carrer de la Cala Figuera. En aquells moments, el propietari dormia i li van robar un televisor, un mòbil, la cartera i d’altres objectes. Posteriorment, el propietari va veure un jove al carrer amb els objectes robats, però el jove li va donar una empenta i va fugir. Finalment, i en col·laboració amb la Policia Local de Creixell, van detenir el jove que es trobava sota els efectes de l’alcohol i les drogues i que es va localitzar en les proximitats de les vies del tren. El detingut té antecedents per diferents robatoris a l’interior d’habitatges de Creixell i Torredembarra.

La darrera detenció es va produir al voltant de dos quarts de set de la tarda, al carrer dels Icart. La Policia Local havia rebut l’avís d’uns homes que estaven forçant uns vehicles aparcats. Quan va arribar la policia va poder detenir un home com a presumpte autor dels fets.

Operatiu especial per al furt de garrofes

La Policia Local de Torredembarra ha establert aquests dies un dispositiu especial de prevenció de furts de garrofes en coordinació amb els pagesos de la zona, que havien denunciat alguna sostracció. La Policia Local ja ha identificat quatre persones i ha recuperat sis saques de garrofes que han estat retornades als propietaris de les finques de conreu.

FOTO: Imatge d’arxiu de la Policia Local de Torredembarra. / Ajuntament de Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Share This