Mor als 89 anys l’empresari i exregidor de Torredembarra durant vuit anys Albert Casasús

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/8/2022

Aquest divendres, 26 d’agost, ha mort als 89 anys l’empresari i exregidor de l’Ajuntament de Torredembarra (1987-1995) Albert Casasús. El funeral serà aquest diumenge, a les 10 hores, a la parròquia de Sant Pere Apòstol de Torredembarra.

Albert Casasús Jané va ocupar el tercer lloc de la llista del Grup d’Independents de Torredembarra (GIT) el 1987 i va formar part del govern amb majoria absoluta encapçalat per Celestí Salort. El 1991 va repetir tercera posició a la candidatura del GIT i va estar a l’oposició fins el 1995. En aquells comicis va ocupar el lloc número 10, deixant la política activa.

Nascut el 17 d’octubre de 1932, en l’àmbit empresarial, Albert Casasús va fundar l’any 1972 AUTO-Casasús, concessionari-taller SEAT de Torredembarra, que enguany, incloent les marques Volkswagen i Cupra, compleix 50 anys.

El Torredembarra Actualitat volem expressar el nostre condol a familiars i amics.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This