La Festa Major de Santa Rosalia disposarà d’un Punt Lila i Multicolor

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/8/2022

La Festa Major de Santa Rosalia disposarà, impulsat Regidoria d’Acció Social i Igualtats, d’un Punt Lila i Multicolor per informar, assessorar i acompanyar víctimes d’agressions sexistes durant les nits dels concerts del 26 d’agost, a la plaça del Castell, i del 31 d’agost, 2 i 3 de setembre, a l’aparcament de Mañé i Flaquer, de 24 a 6 hores. A més, es comptarà amb parelles itinerants per detectar possibles agressions. L’objectiu és aconseguir una Festa Major lliure d’actituds sexistes i homòfobes seguint el Protocol i pla d’actuació davant les violències sexuals en espais festius de l’Ajuntament de Torredembarra.

Es tracta d’un punt d’informació, assessorament i acompanyament per a víctimes d’agressions sexistes. Concretament, es tracten agressions de caràcter sexista, assetjaments, tocaments sense permís, comentaris ofensius o agressions de qualsevol mena i discriminatòries, també pensant en el col·lectiu LGTBIQ. El punt té una clara i evident funció pedagògica per fomentar la prevenció, especialment entre els joves, i en els ambients més nocturns.

Les persones que treballaran al Punt Lila són expertes en violència de gènere i coneixen els protocols d’actuació per a unes festes lliures de violències sexistes. Estaran degudament identificades i es coordinaran amb la Policia Local.

Foto: El Punt Lila i Multicolor torna a Torredembarra aquesta Festa Major de Santa Rosalia. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This