El 24 i 29 d’agost, jornades de neteja dels Muntanyans

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/8/2022

Els propers 24 i 29 d’agost, de 9.30 a 10.30 hores, tindran lloc dues jornades de neteja dels Muntanyans, organitzades per la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra amb la participació de GETE-Ecologistes en Acció, dins del programa d’educació ambiental 2022.

En aquesta ocasió, les neteges consistiran en la retirada de residus i l’extracció de plantes invasores dins l’Espai Natural dels Muntanyans. Es recomana portar gorra, calçat còmode, guants i aigua. L’activitat finalitzarà amb un bany al mar.

El punt de trobada serà l’aparcament de sorra dels Muntanyans, al costat de la caseta de guaita. Cal inscripció prèvia a tarraco@ecologistesenaccio.cat.

Foto: Una imatge dels Muntanyans, que viurà dues noves jornades de neteja. / AJ, TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This