El Ball del Patatuf celebra els seus primers 15 anys aquest 20 d’agost

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/8(2022

El Ball del Patatuf de Torredembarra està enguany de celebració. Aquest ball, que aplega els participants més petits del seguici festiu torrenc, compleix quinze anys i ho celebra aquest dissabte 20 d’agost amb diversos amb una cercavila commemorativa. Acompanyats del Ball de Patatuf dels Balls del Casino de Constantí i el Ball del Patatuf de Tarragona, sortiran de la plaça Mossèn Joaquim Boronat i passaran pel carrer Antoni Roig, plaça de la Font, plaça de la Vila, carrer Joan Güell i plaça del Castell.

L’Agrupació de Balls Populars de Torredembarra també organitza activitats internes de celebració adreçades als membres de l’entitat i les dues colles convidades: un berenar i un espectacle infantil, tal com va explicar la cap de colla del Ball del Patatuf, Noemí Cañellas en la presentació del programa de la Festa Major de Santa Rosalia 2022.

El Ball del Patatuf de Torredembarra també participaran en la cercavila del dimarts 30 d’agost, a partir de les 19hores; en la cercavila del Seguici Popular, el divendres 2 de setembre, a les 18:30 hores, des de la plaça de l’Escorxador; i en la cercavila del Seguici Popular Infantil, el dissabte dia 3, a partir de les 12 hores.

Foto: Una imatge del Ball del Patatuf de Torredembarra. / AGRUPACIÓ DE BALLS POPULARS DE TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This