Un detingut per violència masclista a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/8/2022

La Policia Local de Torredembarra va detenir el passat 15 d’agost un veí del municipi com a presumpte autor d’un delicte de violència masclista. Sobre les 6 de la matinada es va rebre una trucada a la central de la Policia Local d’una dona alertant que havia estat agredida per la seva parella.

Agents de la policia local es van adreçar al lloc dels fets on van observar que al domicili només es trobava l’home, qui a les preguntes dels agents va reconèixer que havia discutit amb la seva parella.

Els agents finalment van localitzar la dona, en bon estat, i que manifestava que havia discutit amb la seva parella i aquesta l’havia cridat i donat empentes i que per por havia marxat del domicili. Els agents van procedir a la detenció i posada a disposició judicial de l’home per un delicte de Violència contra la Dona.

Foto: Nova detenció a Torredembarra per part de la Policia Local. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This