Un projecte de 24 xalets de luxe a Muntanyans I genera polèmica a les xarxes socials

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/8/2022

L’aparició d’un cartell al polígon Muntanyans I de Torredembarra anunciant la propera construcció de 24 xalets de luxe en aquest espai ha generat crítiques a les xarxes socials ja que és una zona d’alt valor natural i també inundable. El regidor d’Urbanisme, Josep Maria Guasch, ha explicat a Torredembarra Actualitat que fins al moment a l’Ajuntament no han rebut cap projecte ni cap empresa ha demanat permís de construcció en aquella zona, però ha admès que, si arriba, l’únic que pot fer legalment el consistori és concedir-lo, ja que es tracta d’un pla parcial consolidat, aprovat en el pla d’ordenació urbana municipal vigent des de 2001.

Guasch apunta que aquest cartell respon possiblement a una estratègia comercial per comprovar si hi ha prou demanda per tirar endavant una operació immobiliària d’aquesta dimensió. La tanca publicitària anuncia una “propera promoció a Torredembarra de 24 habitatges unifamiliars amb piscina privada, amb el nom de Muntanyans Lux Village. Darrera hi ha la promotora immobiliària vilanovina Garraf Estate i la constructora Corpro, també de la capital del Garraf.

El regidor torrenc recorda que Muntanyans I és una zona consolidada on ja hi ha carrers i inclou una zona verda i una altra d’equipaments, on els propers mesos s’ha de començar a edificar la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Torredembarra. Ja s’hi ha construït un centre comercial i alguns blocs de pisos.

Segons ha pogut saber el Torredembarra Actualitat, Garraf Estate ja està treballant en el projecte i a la tardor hauria d’estar enllestit, amb imatges virtuals del complex residencial, per poder a iniciar la seva comercialització abans d’acabar d’any o durant el 2023 i començar també aviat la construcció de la promoció de xalets més important a Torredembarra des de l’esclat de la bombolla immobiliària fa ja 14 anys.

Foto: Una imatge que des de fa uns dies es pot veure a Muntanyans I. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This