‘La sorra de la platja no és un cendrer!’, nova campanya a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/8/2022

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra ha posat en marxa una campanya de conscienciació sobre la necessitat de no llençar burilles a la platja, que es du a terme durant els mesos d’agost i setembre. Amb el lema “La sorra de la platja no és un cendrer!”, les persones que portin un paquet ple de burilles a Cal Bofill obtindran de regal un sabó ecològic.

Cal tenir present que deixar burilles abandonades a la sorra és un acte incívic molt comú que acaba afectant l’ecosistema costaner. La campanya compta amb la col·laboració d’Ecologistes en Acció de Tarragona i l’Ebre. Cal Bofill obre de dilluns a divendres laborables, de 10 a 14 hores. Es farà entrega d’un sabó per persona i dia.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This