Cinc carrosses i una comparsa participaran el 13 d’agost a la rua de disfresses ‘La  Mascarada’

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/8/2022

Cinc carrosses i una comparsa, amb un total de 200 persones, participaran a la rua de disfresses ‘La Mascarada’ que tindrà lloc aquest dissabte, 13 d’agost, després de no haver-se pogut realitzar en els darrers dos anys a causa de la pandèmia. Els grups participants són la Colla Ferralla, EkeSi, los Too Locos, Colla ASR, la Disbauxa i els Reciclats. L’organització va a càrrec de la Regidoria de Festes i l’Associació d’Amics del Carnaval.

Com ja és habitual, ‘La Mascarada’ ve acompanyada d’un seguit d’activitats que complementaran la rua de disfresses de la nit.

Programa de la festa

A Cal Bofill:

18.30 h. Festa de l’escuma.

19 h. Plantada de les carrosses.

21 h. Inici de la rua de disfresses.

A la Roca Foradada (port):

23 h. Discomòbil.

Punt Lila i Multicolor

D’altra banda, la Regidoria d’Acció Social i Igualtats informa que s’ubicarà un Punt Lila i Multicolor amb motiu de la festa de la Mascarada, de les dotze de la nit a les sis de la matinada, al port de Torredembarra. A més, es comptarà amb parelles itinerants per detectar possibles agressions. L’objectiu és aconseguir una festa lliure d’actituds sexistes i homòfobes seguint el Protocol i pla d’actuació davant les violències sexuals en espais festius de l’Ajuntament de Torredembarra.

Les persones que treballaran al Punt Lila són expertes en violència de gènere i coneixen els protocols d’actuació per a unes festes lliures de violències sexistes. Estaran degudament identificades i es coordinaran amb la Policia Local.

Foto: Una imatge de la darrera edició de la Mascarada. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This