La CUP encartella Torredembarra denunciant la mala gestió de la brossa al municipi

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/8/2022

La CUP s’ha mostrat molt crítica amb la gestió dels serveis públics a Torredembarra, sobretot en els quatre anys que va tenir un regidor al ple municipal i tenia un altaveu més potent. En els darrers mesos ha pujat el tot amb el que consideren “la mala gestió de la brossa” al municipi, una visió en què coincideixen molts veïns i veïnes, com podem comprovar a les xarxes socials però també a les converses de bars i places sobretot des de l’inici de l’estiu.

La formació de l’esquerra independentista ha fet un pas més aquesta passat dilluns, 8 d’agost, a la nit i ha omplert de cartells els carrers de Torredembarra per denunciar aquesta situació amb el lema “El negoci de la brossa fa pudor”. I ho acompanyem amb una segona frase: “Ja n’hi prou, passem a l’acció.”

En una piulada a Twitter van més enllà, tancant-la amb: “Ho solucioneu de forma immediata, o les nostres accions de denuncia pujaran de to.” I acaben incidint en la remunicipalització del servei, una mesura que defensen des de fa temps.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This