Neix ‘Torredembarra Holidays’, el portal web que aglutina l’oferta d’allotjament turístic del municipi

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/8/2022

Torredembarra estrena pàgina web d’allotjaments turístics: torredembarraholidays.com és una iniciativa impulsada per l’Associació d’Apartaments Turístics de Torredembarra amb el suport i col·laboració de la Regidoria de Turisme sota una mateixa marca comuna: Torredembarra Holidays.

Es tracta d’un portal web on hi ha recollida bona part de l’oferta d’allotjament turístic i estacional de Torredembarra i té com a objectiu donar a conèixer la totalitat d’aquesta oferta. Actualment, hi ha set empreses que estan associades a l’Associació d’Allotjaments Turístics de Torredembarra (AATT): Apartaments Lamoga, Lítore Rental Homes, Hostal Coca, Hotel Paradís, Interhome, Càmping Clarà i Càmping La Noria.

La participació d’aquestes empreses al portal web es basa en aportar-hi tota o part de la seva oferta i producte d’allotjament turístic. S’hi poden fer consultes, reserves i pagaments en línia per a la reserva d’un allotjament.

També és vol aconseguir aquest portal és consolidi com un web de referència en el lloguer d’allotjaments a Torredembarra, ser una marca activa i alhora garant d’un servei professional i de qualitat en l’allotjament al municipi. És aquí on l’AATT és l’encarregada de definir les diferents estratègies de les campanyes que dinamitzin el lloguer estacional al municipi. El president de l’AATT, Alejandro Lamoga, ha explicat que el projecte es va iniciar el 2021 i que ara comença a veure els seus fruits. En aquest sentit, ha agraït a l’Ajuntament el suport econòmic en l’elaboració del portal web i ha ressaltat que aquest està obert a tots els establiments d’allotjaments turístics i hi vulguin participar.

D’altra banda, la Regidoria de Turisme veu amb molt bons ulls que es pugui promocionar l’allotjament al municipi amb les garanties de qualitat i professionalitat que aporta l’AATT i a través d’un portal web d’aquestes característiques que permet el contacte directe (i sense intermediaris) entre el destinatari final i l’empresa local, repercutint així el 100% de l’impacte econòmic a Torredembarra, disposant les empreses participants d’un canal directe de possibles entrades de nous clients.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha ressaltat que ‘Torredembarra Holidays’ és una iniciativa molt ambiciosa i innovadora amb una proposta molt visual i atractiva per al visitant interessat a gaudir de les seves vacances a Torredembarra. També ha explicat que espera que amb promoció i difusió esdevingui un portal de referència per a consultar la disponibilitat d’allotjament turístic a Torredembarra.

Així doncs el web torredembarraholidays.com ha nascut com a canal directe i actiu de comunicació entre els usuaris i les empreses locals que treballen de manera conjunta amb l’objectiu de dinamitzar l’allotjament turístic i estacional durant tot l’any. La nova web s’ha portat a terme mitjançant una subvenció de 12.000 € que la Regidoria de Turisme ha atorgat a l’Associació d’allotjaments turístics i estacionals.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This