Joan Parés Suñé exposa del 2 al 28 d’agost a la Sala Lluís d’Icart ‘Reviure’

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/8/2022 

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició d’art i fotografia “Reviure” de Joan Parés Suñé. La mostra es podrà visitar del 2 al 28 d’agost, a la Sala Lluís d’Icart.

Joan Parés Suñé és el guanyador del IX Premi d’Arts Plàstiques d’escultura Josep Pujol i Muntané. En aquesta mostra exposa 22 peces treballades amb fusta reciclada a la qual se li ha donat una segona vida. Es tracta d’un projecte totalment ecològic que intenta criticar el malbaratament dels nostres recursos i com afecta a la totalitat dels éssers humans del planeta. Tanca l’exposició amb 18 fotografies preses durant els seus múltiples viatges a l’Àfrica, on va veure en primera persona l’harmonia que hi ha amb la natura i l’ecosistema.

Joan Parés Mañé és nascut a Torredembarra i veí de la Pobla de Montornès. Fuster des de l’any 1974, és també aficionat a la talla amb fusta. Mestre Artesà des de l’any 2014 en reconeixement al mestratge i mèrits de caràcter extraordinari pels 25 anys com a docent. Imparteix cursos de formació de fusteria al Centre Penitenciari de Tarragona.

La mostra es pot visitar, accedint pel Pati del Castell, de dilluns a divendres, de 10 a 17 hores, i els dijous, de 10 a 20 hores. Divendres de 17 a 20 hores i dissabtes de 17.30 a 20.30 h, accedint pel carrer del Camí de l’Era.

Foto: La fusta és la protagonista de la nova exposició que es pot veure a Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This