Tractament intensiu de paneroles i rosegadors al clavegueram de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/7/2022

La Regidoria de Sostenibilitat està duent a terme entre els mesos de juny i setembre diferents actuacions de controls de plaga al municipi. Concretament, s’està realitzant un tractament intensiu de paneroles i rosegadors al clavegueram. Cal tenir present que l’actual situació d’elevada temperatura empeny aquests animals a cercar la via pública i se’n veuen més també quan intenten escapar de l’efecte dels productes emprats per a la seva eliminació.

L’empresa que realitza el servei ha confirmat a la Regidoria que enguany és una de les temporades en què les plagues estan més actives. Per aquest motiu, es recomana a la ciutadania que també actuïn preventivament en els seus habitatges i comunitats i que si observen la presència de paneroles o rosegadors a la via pública es posin en contacte amb la regidoria a sanitat@torredembarra.cat.

Cal recordar que a mitjans de març, la Regidoria de Sostenibilitat també va iniciar el tractament de les larves de mosquits a la zona humida de l’Espai d’Interès Natural dels Muntanyans i en d’altres zones susceptibles de contenir-ne.

Foto: El clavegueram, objecte de tractaments intensius contra les plagues. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This