La Zona Esportiva Municipal de Torredembarra estrena una pèrgola a la pista de petanca

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/7/2022

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, continuant amb les millores que realitzat a les instal·lacions esportives del municipi, ha instal·lat fa pocs dies una pèrgola a la pista de petanca de la Zona Esportiva Municipal.

D’aquesta manera, es podrà gaudir d’ombra quan es realitzin activitats esportives, entre aquestes les pràctiques de la modalitat de làser run que du a terme el Club Pentatló Torredembarra durant la temporada.

L’adquisició de la pèrgola i la seva instal·lació han comportat una inversió de 17.184,76 euros.

Foto: La pèrgola instal·lada a la pista de petanca de la Zona Esportiva Municipal. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This