Els Muntanyans renoven el guardó de Platja Verge

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/7/2022

Després de 2 anys de suspensió degut a la pandèmia, aquest dimarts, 19 de juliol, s’ha reprès l’edició anual dels guardons Platges Verges, que tenen com a finalitat la preservació del patrimoni litoral de la nostra costa. I una de les platges distingides ha estat la dels Muntanyans de Torredembarra.

Altres platges de la demarcació Tarragona i L’Ebre guardonades Timbes del Sol de Riu i Aiguamoll de Sol de Riu -Alcanar-; Platja del Trabucador -La Ràpita-; La Bassa de l’arena, La Marquesa i La punta del Fangar -Deltebre-; Cala Maria i La Platja del Baconé -L’Ampolla-; i Estany Podrit, Torrent del Pi, Platja de Santes Creus, Cala de La Llenya, Caleta del Cap de l’Àliga, Platja de l’Illot, Platja de Port Olivet -l’Ametlla de Mar-.

Durant l’acte, celebrat a Tortosa, s’ha denunciat el retard de la Generalitat en aplicar la Llei de preservació del litoral aprovada  l’any 2020 però encara sense aplicar en alguns aspectes de la Llei com per exemple la qualificació dins del catàleg de platges de les que són de protecció especial, element fonamental per aconseguir una protecció del nostre patrimoni natural coster.

Foto: Un moment del lliurament de la distinció a la delegació torrenca. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This