Xavier Galimany (CE Torredembarra) guanya el I Torneig d’Escacs Drac Artcai 2022

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/7/2022

El Bar Musical NO SE va acollir aquest diumenge, 18 de juliol, la primera edició del Torneig d’Escacs Drac Artcai, que va aplegar 75 jugadors d’arreu país i que va guanyar un jugador del Club Escacs Torredembarra, Xavier Galimany. Les inscripcions del torneig tenien un destí solidari: ens infants ingressats en hospitals i que reben els contes d’aquest personatge creat per Jordi Marcer.

El campionat es va disputar a set rodes amb partides de cinc minuts amb tres segons d’increment. Galimany va acabar imbatut després de guanyar les cinc primeres rondes i va fer taules en les dues darreres partides. Va sumar 6 punts, els mateixos que Breixo Álvarez (CX Laroca), mentre que David Telply Ruy López) amb 5,5 va completar el podi.

Un altre jugador del CE Torredembarra, Xavier Coca es va imposar en el tram d’ELO 1700-1849, mentre que el tra, 1850-1999 va guanyar Oriol Norberto (Tarragona) i en el tram de 1000 a 1699, Eloi Singla.

El proper torneig del Circuit del Drac Artcai serà al Casal Municipal de Creixell el 6 d’agost a partir de les cinc de la tarda. Inscripcions per whatsapp a 620 090 377 o 606 342 947.

Foto: Un moment del lliurament de premis del torneig: / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This