La Policia Local de Torredembarra deté dos individus per un robatori amb força en un bar

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/7/2022

La Policia Local de Torredembarra ha detingut dos individus la matinada d’aquest 14 de juliol com a presumptes autores d’un robatori amb força en un bar del carrer de l’Onze  de setembre. A un quart de quatre de la matinada, la Policia Local ha rebut l’avís del propietari i quan han arribat els agents han escoltat sorolls a l’interior. Després d’identificar-se com a policies, dues persones han fugit per la finestra i s’ha iniciat una persecució.

El primer detingut és un home, veí de Sant Quintí de Mediona, al qual se li ha trobat un feix de bitllets (1.300 euros). El segon individu, amb domicili desconegut, se l’ha trobat amagat en un edifici en construcció. També portava diners, però en menor quantitat (30 euros). Una finestra, una màquina escurabutxaques i una màquina registradora han patit danys.

Foto: Una imatge de l’interior del local que ha patit el robatori. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This