La Festa del Quadre de Santa Rosalia compta amb un Punt Lila i Multicolor

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/7/2022

La Regidoria d’Acció Social i Igualtats informa que les nits del 14, 15 i 16 de juliol, durant els concerts de nit de la Festa del Quadre de Santa Rosalia, s’ubicarà un Punt Lila i Multicolor, a la plaça del Castell, i a més, comptarà amb parelles itinerants per detectar possibles agressions. L’objectiu és aconseguir una festa major lliure d’actituds sexistes i homòfobes seguint el Protocol i pla d’actuació davant les violències sexuals en espais festius de l’Ajuntament de Torredembarra.

Es tracta d’un punt d’informació, assessorament i acompanyament per a víctimes d’agressions sexistes. Concretament, es tracten agressions de caràcter sexista, assetjaments, tocaments sense permís, comentaris ofensius o agressions de qualsevol mena i discriminatòries, també pensant en el col·lectiu LGTBIQ. El punt té una clara i evident funció pedagògica per fomentar la prevenció, especialment entre els joves, i en els ambients més nocturns.

Les persones que treballaran al Punt Lila són expertes en violència de gènere i coneixen els protocols d’actuació per a unes festes lliures de violències sexistes. Estaran degudament identificades i es coordinaran amb la Policia Local.

Foto: L’objectiu del Punt Lila i Multicolor és aconseguir una festa major lliure d’actituds sexistes i homòfobes. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This