Aquest 17 de juliol Torredembarra es mullarà per l’Esclerosi Múltiple

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/7/2022

Torredembarra participa un any més en la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. La Regidoria d’Esport fa una crida a la població a participar en aquesta jornada solidària que tindrà lloc aquest diumenge, 17 de juliol, de 10 a 20 hores, a la piscina municipal. A les 12 hores, es farà el tradicional salt a la piscina i, tot seguit, s’oferirà una classe d’aiguagim.

La recaptació de la jornada es destinarà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple. El preu de l’entrada d’adult és de 3,15 euros i de 2,60 euros la de juvenils, infants, persones amb diversitat funcional i jubilats. També es podrà adquirir diferent marxandatge de la campanya i hi haurà servei de guingueta-bar durant tot el dia.

Foto: La piscina municipal de Torredembarra també se suma a la campanya ‘Mulla’t’. /  AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This