S’adjudiquen les obres de la Comissaria dels Mossos de Torredembarra per un 30% més que fa dos anys

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/7/2022

La Generalitat de Catalunya ha adjudicat a l’empresa CRC Obras y Servicios SL s el contracte de la futura Comissaria dels Mossos a Torredembarra per 4 milions d’euros (amb IVA inclòs), després que en la darrera ocasió no hi hagués cap empresa disposada a assumir les obres. Es tracta d’un milió d’euros més que la primera vegada que es va licitar el 2020.

Des de llavors, el projecte ha patit diversos problemes que n’estan endarrerint la seva execució. Per un costat, es va haver de replantejar perquè no preveia la recollida d’aigües pluvials i d’altra banda, en dues ocasions, cap empresa va optar al contracte per construir l’estructura de fusta. Això va provocar que les companyies que havien guanyat el concurs dels altres dos lots, finalment es fessin enrere davant de l’encariment dels costos. Això va provocar que que la Generalitat aquest mes de març unifiqués les obres en un únic contracte i incrementar el pressupost un 30%.

El contracte d’obres es preveu que es formalitzi a finals de mes i, a partir de llavors, ja es podrà treballar en el calendari d’obres que s’iniciarà, probablement, el proper mes de setembre. Els terminis previstos són 18 mesos d’obra i una garantia fins als 24. Si els terminis es compleixen, durant l’any 2024 s’inauguraria l’equipament.

Recordem que la comissaria dels Mossos es construirà a uns terrenys situats a la zona de Nova Torredembarra i donarà servei a tot el Baix Gaià, amb una cinquantena d’agents treballant-hi.. En els pressupostos de la Generalitat pel 2022 apareix una partida de 2,4 milions.

Foto: Una imatge dels terrenys on s’ha de construir la futura comissaria dels Mossos a Torredembarra. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This