Els nois i noies del camp de treball dels Muntanyans porten a terme una jornada de neteja a l’espai natural

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/7/2022

Els joves del camp de treball dels Muntanyans han dut a terme aquest dimarts 12 de juliol pel matí una jornada de neteja Let’s Clean Up de l’espai d’interès natural. Coincidint amb aquesta activitat han rebut la visita de la coordinadora territorial de Joventut a Tarragona, Ekaterina Katcheff, acompanyada per la regidora de Joventut, Pili Hernández, i el regidor de Sostenibilitat, Joan Torras.

Aquest camp de treball té lloc del 3 al 17de juliol i hi participen 24 nois i noies de tot Catalunya. Està organitzat per la Direcció General de Joventut i dirigit per l’entitat ecologista GETE-Ecologistes en Acció, amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra.

Les activitats mediambientals que es duen a terme al camp són manteniment de l’espai protegit dels Muntanyans, accions de neteja de l’espai natural, extracció de plantes invasores, enquestes a usuaris de la platja sobre serveis i manteniment i altres activitats de lleure.

Foto: Joves del camp de treball dels Muntanyans netejant l’espai natural dels Muntanyans.  / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This